Specialized drie jaar materiaalsponsor Boels-Dolmans

Specialized drie jaar materiaalsponsor Boels-Dolmans

De vrouwen van Boels-Dolmans hebben vanaf komend seizoen de beschikking over fietsen van Specialized. De vrouwenploeg en de Amerikaanse fietsfabrikant hebben een overeenkomst voor drie seizoenen getekend. Specialized was al materiaalsponsor van Omega Pharma - Quick Step, Astana, Tinkoff-Saxo en Specialized-Lululemon. Uit laatstgenoemde ploeg maakt Ellen van Dijk onlangs de overstap naar Boels-Dolmans. De regerend wereldkampioene tijdrijden maakte er geen geheim van graag op een fiets van Specialized te blijven koersen. Die wens in nu dus in vervulling gegaan.

Rol in vrouwenpelotonEugene Fierkens (General Manager Specialized Europe) legt in een persbericht uit waarom Boels-Dolmans een goede aanvulling vormt op het huidige sponsorplan. ,,Wij dragen het vrouwenwielrennen al jaren een warm hart toe en ontwikkelen voor deze dames specifieke producten die een functionele meerwaarde hebben. Het is prachtig dat we met dit team en onze damesproducten een nog actievere rol kunnen spelen in het internationale wielerpeloton. Onze ambities en de ambities van het team sluiten perfect op elkaar aan”

Ook Yvo Hoppers, marketing & communicatie manager bij Boels Rental is blij met de overeenkomst. ,,We willen op alle terreinen aan de top staan. Dat geldt ook voor onze ploeg. Bij een topploeg hoort ook het beste materiaal. Wij zijn dan ook zeer blij met de samenwerking met Specialized."