VIDEO | Kunststukje emotionele Remco Evenepoel in Ronde van Polen (en hij houdt rugnummer Fabio Jakobsen omhoog als zegegebaar)

Niet zijn nieuwe zegegebaar De Remco, maar uiteraard stond Remco Evenepoel stil bij Fabio Jakobsen na zijn monstersolo in de Koninginnenrit van de Ronde van Polen.
remco evenepoel

Als Remco Evenepoel zijn zinnen ergens op zet, dan kan de concurrentie z'n borst nat maken. Of ja, concurrentie... Die was er eigenlijk niet in de Koninginnerit van de Ronde van Polen. De 20-jarige Belg ging op 50 kilometer van de meet op avontuur en reed de rest van het peloton op grote achterstand. Na 1.48 minuut was Jakob Fuglsang 'the best of the rest'. Wilco Kelderman was met een zesde plaats de beste Nederlander in de etappe.

Evenepoel had op de meet alle tijd voor een eerbetoon aan Fabio Jakobsen, die in het ziekenhuis herstelt van zijn zware verwondingen na zijn horrorcrash van afgelopen woensdag. De Belg hield het rugnummer 75 van Jakobsen omhoog. Evenepoelis tevens de nieuwe leider in Polen. (Top 10 etappe en algemeen klassement onder filmpjes met Evenepoel)

Top 10 vierde etappe Ronde van Polen

Algemeen klassement na vierde etappe Ronde van Polen

  • Remco Evenepoel
  • Fabio Jakobsen

Laatste nieuws