Bestel hier de dikste Wieler Revue Seizoengids die we ooit gemaakt hebben

Het wegseizoen kan pas echt beginnen als onze ontzettend dikke en mooie seizoenspecial er is! Nou, die is er bijna. Vanaf 5 februari online te bestellen!

wieler revue seizoengids

De wielrenners zijn massaal op trainingsstage om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen - Mathieu van der Poel en Wout van Aert ploeteren al lekker door de modder. En ook bij de redactie van Wieler Revue zitten we allesbehalve stil. We houden je online op de hoogte, maar we zijn er ook met ons jaarlijkse paradepaardje: de Seizoenspecial!

Mooier en dikker dan ooit, al zeggen we het zelf. Liefst 212 pagina's wielerplezier met alle ploegen, World Teams en Pro Teams - en uiteraard staan de vrouwenploegen er ook in. Tevens vind je de gehele koerskalender in de special. Daarnaast hebben we natuurlijk ook weer heel veel reportages en interviews met iedereen die er toe doet in de wielerwereld (onder andere Chris Froome, een dubbelinterview met David en Erik Dekker, een analyse van Jumbo-Visma en veel meerrrrrr)

En omdat door de lockdown de special fysiek wat lastiger te krijgen is, hebben we een speciale lockdownactie voor je, met korting. HIERRRRRR bestel je vanaf 5 februari de seizoenspecial in combinatie met twee andere tijdschriften met 50% korting (voer de code LOCKDOWN50 in..)

Om het allemaal nog mooier te maken: als je op racefietsafstand (en wat is eigenlijk geen racefietsafstand..) van Groningen - of Arnhem - woont, komt redacteur Tom 'm hoogstpersoonlijk bij je langsbrengen! Stuur hem daarvoor een berichtje via Twitter!

Nieuws
  • Cor Vos