📸 Lidl-Trek maakt Giro-selectie bekend met... lettervermicelli

Het is de week voor de Giro en dus maken alle ploegen hun selecties officieel bekend. Bij Lidl-Trek doen ze dat traditiegetrouw op creatieve wijze! 

lidl-trek polonaise

Lidl-Trek maakte al eens een selectie voor de Tour de France bekend in Aterirx & Obelix-stijl omdat de Ronde van Frankrijk in Bretagne startte (de regio waar het Gallische dorpje van de twee striphelden stond). Ze trokken Mollema al eens een 'I got selected for La Vuelta and all I got was this lousy t-shirt' aan.

Lettertjes zoeken voor Ghebreigzabhier

Je hebt het door, bij de ploeg met Amerikaanse licentie doen ze hun best om selecties voor grote rondes op zo creatief mogelijke wijze bekend te maken. Ook voor de Giro die aanstaande zaterdag begint, deden de social media-mensen bij de supermarktploeg weer hun best.

En met een supermarkt als hoofdsponsor heb je een keur aan producten om uit te kiezen. Met Italië als koersland moet je dan natuurlijk wel een Italiaans procuct uit de schappen pakken voor een grapje. Ze kwamen deze keer uit bij... lettervermicello.

Op het Twitter-account van Lidl-Trek waren gisteren de namen die het zaterdag gaan doen in Italië dan ook te lezen in een bord tomatensoep. Hieronder zie je de tweet met afbeelding, met name voor de naam van Amanuel Ghebreigzabhier zullen ze even flink hebben moeten zoeken naar alle lettertjes

Giro-selectie in normale letters

Als je lettervemicellidyslexie hebt, zetten we hier de acht namen nog even in normale letters op een rijtje: Amanuel Ghebreigzabhier dus, Nederlander Daan Hoole, sprinter Jonathan Milan, klassementsman Juan Pedro Lopez, Andrea Bagioli, Simone Consonni en Belgen Jasper Stuyven en Edward Theuns.

Met Jonathan Milan als topspurter en nog een hoop snelle mannen bij hem zijn de de intenties van de ploeg duidelijk: ritten winnen en de paarse puntentrui in de wacht slepen. Daan Hoole zal waarschijnlijk een hoop kilometers op kop moeten rijden op het vlakke. Lopez kan voor een goed klassement gaan en ook voor dagsucces gaan in lastige ritten.