Rabo-Liv steunt Jeugdsportfonds met uniek shirt

Rabo-Liv steunt Jeugdsportfonds met uniek shirt

In de Boels Rental Holland Ladies Tour (1 tot en met 6 september) koersen de rensters van Rabo-Liv eenmalig in een bijzonder shirt. Supporters krijgen de unieke kans om tegen betaling hun naam op het koerstruitje te laten drukken. De gelden die daarmee gegenereerd worden komen ten goede aan het Jeugdsportfonds, maatschappelijk partner van het team van Marianne Vos en wereldkampioene Pauline Ferrand-Prevot.

Er zijn twee mogelijkheden. Voor 99 euro wordt de naam op het shirt en op de website van de ploeg vermeld. Ook ontvangt hij of zij een exemplaar van het shirt. Voor 169 euro levert Rabo-Liv dezelfde tegenprestatie én wordt men uitgenodigd voor de slotetappe van de Boels Rental Holland Ladies Tour. Na de finish op de befaamde Cauberg is er een ontmoeting met rensters van het team.

Steun jeugdHet Jeugdsportfonds maakt sporten mogelijk voor kinderen uit gezinnen die zelf onvoldoende middelen hebben om sportbeoefening te bekostigen. Hoe vanzelfsprekend het ook lijkt om te kunnen bewegen, voor een groot gedeelte van de jeugd geldt dat helaas niet.,,Ik vind het erg belangrijk dat alle kinderen in staat zijn om te sporten. Dat draagt bij aan de ontwikkeling en de gezondheid. Met deze publieksactie hoop ik zo veel mogelijk supporters van het Rabo Liv Team te mobiliseren. Iedereen kan een heel belangrijk steentje bijdragen aan onze opgroeiende jeugd. Het leuke is dat je als tegenprestatie op ons shirt komt in Nederlands grootste etappewedstrijd voor vrouwen", zegt Marianne Vos, ambassadrice van het Jeugdsportfonds.

Mensen die shirtsponsor willen worden, kunnen zich tot maandag 13 juli op de site van de ploeg aanmelden. Daarna wordt het truitje ontworpen met daarop alle namen van de fans die een bijdrage hebben geleverd. Na de Boels Rental Holland Ladies Tour volgt een veiling van de shirts die tijdens de koers zijn gedragen. Daarover volgt op een later tijdstip meer informatie. Het eindresultaat is een cheque voor het Jeugdsportfonds.