HomeZelf in het zadelHet is World Bicycle Day en daarom belonen wij de mooiste wielerfoto...

Het is World Bicycle Day en daarom belonen wij de mooiste wielerfoto die we binnenkrijgen met een Wieler Revue Tourspecial! 

Stuur je mooiste of grappigste wielerfoto naar ons op en maak kans op onze superdeluxe Tourspecial. Hieronder lees je hoe je kunt meedoen.

Vandaag vieren we de fiets, want het is World Bicycle Day. En laat onze Tourspecial nu ook net in de schappen liggen, ook iets om te vieren natuurlijk! We hebben die twee feiten gecombineerd tot een mooie winactie…

Stuur op deze World Bicycle Day ons de mooiste/grappigste/meest bijzondere fietsfoto die je in al je tochtjes hebt gemaakt – dat kan een selfie zijn, maar voor de minder ijdele mensen kan het ook een fraaie andere plaat zijn – en onze vakkundige jury (de redactie) kiest de winnaarrrrr!

Die inzender sturen we onze 212 pagina's tellende Tourspecial op, met daarin onder meer een interview met Mathieu van der Poel, een analyse van het duel Pogacar/Roglic en natuurlijk een uitgebreide vooruitblik op alle 21 etappes.

Die wil je hebben natuurlijk en het is bovendien ook leuk om je wieleravonturen met ons en andere wielerfanaten te delen (we maken een mooie collage van de foto's). Je kunt je foto via de socials naar ons sturen (Twitter en Instagram @wielerrevue, of op Facebook onder de post van dit bericht) of mailen naar [email protected]

Onze redacteur gaf zelf alvast het goede voorbeeld door met twee reuzeneieren in een nest op de foto gaan (zie boven). Maar daar kom je wel overheen toch? Verras ons met fraaie wielerkiekjes!

Wil je de prijsvraag niet afwachten? Hier schaf je de Tourspecial online aan

Ontvang onze nieuwsbrief

Geen update meer missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Laatste artikelen

🎥 Zwarte wielerschoenen? Die worden maar liefst 22 graden warmer in de zon!

Wie denkt dat de keuze voor wielerschoenen er eentje is die alleen gemaakt wordt...

Patrick Lefevere stuurt mail naar renners en personeel: ‘Er vonden gesprekken met verschillende partijen plaats’

Zondagavond raakte bekend dat Soudal Quick-Step en Jumbo-Visma al sinds juli in gesprek zijn...

📸 Lance Armstrong herenigd met Jan Ullrich op Mallorca: ‘Blij om te zien dat hij terug gezond is’

De oude garde van US Postal vertoeft op dit moment op het Spaanse eiland...

MPCC maakt zich zorgen over stijgend aantal dopinggevallen: ‘Geloofwaardigheid staat op het spel

De MPCC (Mouvement Pour un Cyclisme Crédible) heeft voor de tweede keer dit jaar...

Meer zoals dit

11 K*tsituaties die iedere wielrenner herkent

1) Als je al wind tegen hebt en er een tegemoetkomende vrachtwagen passeert Je bent...

Wanneer is een klim op de fiets een col en wanneer juist niet? Uitleg! 

Als mensen bergop fietsen noemen ze het al snel een col. Maar wanneer is iets nou echt een col? Het is niet zo ingewikkeld en leggen het hieronder haarfijn uit.

Column | The fall of shame, iedere wielrenner heeft het meegemaakt: als een weerloze dominosteen met fiets en al vanuit stilstand tegen de vlakte  

Onze redacteur over wat iedereen met een racefiets heeft meegemaakt bij een stoplicht of iets dergelijks: de ingeklikte 'fall of shame' (en hij vraagt zich af of Mathieu van der Poel het in zijn jonge jaren ook heeft meegemaakt...)