Drapac nieuwe co-sponsor Cannondale

Per vandaag is Drapac de nieuwe bijkomende sponsor van Cannondale. Dat maakte de World Tour-formatie zojuist bekend in e...

Drapac nieuwe co-sponsor Cannondale

Per vandaag is Drapac de nieuwe bijkomende sponsor van Cannondale. Dat maakte de World Tour-formatie zojuist bekend.

De naam van Drapac zal in het bekende rood op het shirt te zien zijn. De nieuwe naam van de ploeg zal Cannondale-Drapac Pro Cycling Team luiden. Het sponsorcontract zal vijf jaar duren.

Drapac's filosofie van het voorbereiden van renners op hun leven na de fietscarrière zal een groot onderdeel uit maken van de nieuwe filosofie van de Cannondale-Drapacploeg.

Bevriend

"Michael Drapac en ik zijn al lang vrienden", stelde Jonathan Vaughters, baas van de ploeg. "Ik ben altijd al onder de indruk van zijn visie op het wielrennen. Mijn speciale interesse ligt in zijn passie voor het creëren van een gezondere carrière voor de renners."

Ook zijn nieuwe partner voert het woord: "We willen wedstrijden winnen. We willen de Tour de France winnen en Parijs-Roubaix winnen. Maar we meten ons succes ook met veel andere factoren", stelt Drapac. Een van die factoren is hoe de renners het zullen doen na hun fietscarrière.

Het al bestaande Drapac Pro Cycling zal voortvloeien in Drapac-Pat's Veg in 2017. Drapac Pat's Veg is de beloftenploeg van de ProContinentale formatie. Die formatie zal verdwijnen uit het peloton. Een aantal renners zal de overstap maken naar Cannondale-Drapac. Wie weet geldt dat ook voor de Nederlanders Peter Koning en Jens Mouris.