BikeExchange gooit het over totaal andere boeg met tenue (maar dat is niet per se heel goed nieuws...) 

Team BikeExchange helemaal in het nieuw komend seizoen. Zoek naar iets blauws als je Dylan Groenewegen wil herkennen in 2022. Wij zijn er op z'n zachtst gezegd niet kapot van. Hieronder de beelden. Wat vind jij?

dylan groenewegen

Net als bij Movistar en BORA-hansgrohe zien we BikeExchange-Jayco komend seizoen in een compleet ander tenue. Misschien komt dat door het feit dat alledrie de teams ook van kledingsponsor wisselt.

Movistar gaat van Alé naar La Passione, BORA van Sportful naar Le Col en BikeExchange van Giordano naar Alé. Waar wij van mening zijn dat het bij de Spaanse ploeg van Annemiek van Vleuten het een hele vooruitgang is, gaat dat wat ons betreft niet op voor BORA en BikeExchange.

De Australiërs gaan voor een totaal andere kleursetting dan de voorgaande seizoenen en gooien het over de blauwe boeg. Maar met het overlopen van de kleuren van donker naar licht lijkt het op een tenue dat zo uit de 90's is weggewandeld.

In het filmpje hieronder zie je Dylan Groenewegen en zijn nieuwe ploeggenoten poseren in het nieuwe tenue. Daaronder nog een teamfoto waarin je het tenue eens rustig kunt bekijken (en je eigen conclusie kunt trekken; die van ons is duidelijk: niet zo fraai..)

Zoals je in het filmpje kunt zien, presenteert BikeExchange naast het nieuwe tenue ook officieel Giant (en zusterbedrijf Liv) als officiële partner voor de komende drie seizoenen. Tevens verbindt fietsonderdelenfabrikant Cadex zich aan de Australische ploeg.

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.

Pelotonpraat
  • Twitter BikeExchange