Wieler Revue weet raad! 5 Renners die je volgens ons in je tourpoolteam moet zetten

Dit zijn onze wat minder voor de hand liggende namen om in je tourteam op te nemen.

lennard kämna

Tuurlijk, het liefst zou je een tourteam maken met Roglic, Dumoulin, Bernal, Pinot, Pogacar, Sagan, Alaphilippe en Ewan maken, maar helaas heb je bij veel spelletjes met een budget te maken, waardoor je vloekend en tierend op je telefoon of achter de computer nog iets van een representatief team probeert te maken.

Wellicht kunnen wij je helpen met deze net wat minder voor de hand liggende namen, die over het algemeen dus ook wat minder van je budget opeten. (Bekijk hier ook welke 5 renners je volgens ons absoluut níét moet nemen - spoiler: Richie Porte staat erbij..)

1) Lennard Kämna

Bij BORA-hansgrohe zitten zowel de beoogde kopman Emanuel Buchmann als Maximilian Schachmann in de lappenmand (ze staan wel aan de start in Nice), dus waarschijnlijk mag de Kämna z'n eigen gang gaan. Een buitenkansje dus!

2) Kasper Asgreen

Als Julian Alaphilippe niet over de wonderbenen van vorig jaar beschikt - en daar lijkt het voorlopig, gezien de Dauphiné, nog niet op - hebben ze bij Deceuninck-QuickStep een vrijbuitersploeg deze Tour. Dat hoef je geen twee keer tegen Kasper Asgreen te zeggen. die vliegt er wel in. De Deen werd kampioen van z'n land en is dus goed in vorm.

3) Tiesj Benoot

Sunweb neemt Michael Matthews om mysterieuze redenen niet mee naar Frankrijk en dus is de ploeg van Spekenbrink ook een vrijbuiterscollectief. Benoot kan op veel terreinen uit de voeten; deze loodzware Tour ligt 'm dus wel.

4) Guillaume Martin

Hij ziet er een beetje uit als een jonge professor, maar kan heel hard fietsen. Vooral nu hij weer in Franse dienst is bij Cofidis. Hij lijkt zich daar eindelijk onder het juk van eeuwige belofte uit te fietsen gezien z'n sterke Dauphiné.

5) Geoffrey Soupe

Met hem in je team loopt de boel sowieso niet in de soep. Geoffrey Soupe heeft gewoon een grappige naam en dat is ook wat waard. Kun je altijd tegen je vrienden zeggen dat je voor grappige namen ging als het allemaal niet zo goed gaat met je team. Geoffrey Soupe is een prima indekkeuze! Prima baard ook.